Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Blankevoort, corona en de eindejaarsdrukte

Onveranderd zijn het rare tijden, maar Boekhandel Blankevoort is en blijft vooralsnog gewoon geopend. Ook de openingstijden zijn zoals ze waren: dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

In de winkel houden we ons aan de coronarichtlijnen, het kan immers van levensbelang zijn. We verzoeken u dan ook vriendelijk om voor en in de winkel  onderling 1,5 meter afstand te bewaren en zoveel mogelijk te pinnen of contactloos te betalen in plaats van contant. Het maximum aantal klanten in de winkel is zeven. Met de drukke maanden voor de boeg, gelieve dus eerst eventjes te kijken of ‘de kust veilig is’.

Kunt u, mag u of wilt u liever de deur niet uit? Wij bezorgen desgewenst aan huis of versturen. We hebben het al eerder gemeld en dat aanbod staat nog altijd. En geneer u vooral niet, het is voor ons een kleine moeite.

Mail uw bestelling naar boekhandelblankevoort@planet.nl, bestel via de contactpagina op onze website www.boekhandelblankevoort.nl of bel 020 6455694. Zijn de boeken voorradig, dan hebt u ze zo mogelijk nog dezelfde dag in huis, zijn ze dat niet, dan kan het een of twee dagen duren.

Met het oog op de komende feestmaand willen we u vragen om niet tot het laatst te wachten met uw decemberaankopen, maar nu al na te denken over hoe & wat. Om het allemaal nog makkelijker te maken vindt u onder de blauwe knop Blankevoorts December-Feestmaand-Kant-en-Klaar-Invulwensenlijstje, dat u ingevuld kunt retourneren. Wij doen dan de rest en zullen er zorg voor dragen dat de gevraagde boeken in feestverpakking en voorzien van een naamsticker klaar staan. Hoeft u ze alleen nog maar op te pikken. Natuurlijk geldt ook hier dat we indien gewenst bij u thuis afleveren.

En let op: voor de eerste honderd inzenders is er helemaal gratis en voor niets Het ABC van Annie M.G.: Van de A van Abeltje tot de Z van Ziezo, een kloek, rijk geïllustreerd boek over het leven en werk van taalkoningin Annie Schmidt door Joke Linders. Gewoon omdat we in deze tijd allemaal wel een opkikkertje kunnen gebruiken. Met de complimenten van Uitgeverij J.M. Meulenhoff en Boekhandel Blankevoort.

Voor nu: pas goed op uzelf en op elkaar, en blijf gezond!

Zondag 29 en maandag 30 november extra open

In het kader van het bijtijds en gespreid decemberinkopen doen, is Boekhandel Blankevoort voor hen die dit weekend op hun gemak Sinterklaasaankopen willen doen (of gewoon lekker een boek willen komen kopen, natuurlijk), zondag 29 november en maandag 30 november extra geopend.

Zondag van 12:00 tot 16:00 uur en maandag van 12:00 tot 18:00 uur.

We zien u graag komen.

Bridge bij Blankevoort

Wist u overigens dat u bij Boekhandel Blankevoort ook terecht kunt voor al uw bridgebenodigdheden?

Nieuwe boeken

 

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en zien het als een uitdaging u te helpen om precies dát boek te vinden waar u naar op zoek bent, voor uzelf of voor een ander.

Het assortiment

 

Zelfstandige boekhandel als we zijn, is ons assortiment even eigenzinnig als het personeel: altijd toch een pietsie anders dan elders.

Voorleesuurtjes voor de kleintjes
Voor actuele informatie over de voorleesuurtjes voor de kleintjes kijkt u op onze Facebookpagina of geeft u uw e-mailadres door op boekhandelblankevoort@planet.nl o.v.v. 'voorleesuurtje', dan ontvangt u automatisch bericht.
Zelfstandig


Boekhandel Blankevoort heeft vanaf de oprichting in 1921 op eigen benen gestaan en gedurende nu bijna een eeuw haar eigen koers gevaren.

Onze winkel