top of page

Ons assortiment

Wij hebben een ruime sortering boeken. Heeft u een vraag over een specifieke titel, dan kunt u ons een bericht sturen. Een bestelling plaatsen kan ook op deze plek. U ontvangt per omgaande bericht dat het boek voor u gereserveerd is of, indien niet voorradig, wanneer het voor u klaar zal liggen.

 

 

 

Literatuur

Bij Boekhandel Blankevoort staat de literatuur hoog op het lijstje. Wat betreft de Nederlandse en vertaalde literatuur proberen we het aanbod op de voet te volgen, al moeten er vanzelfsprekend altijd keuzes gemaakt worden, al is het maar vanwege de altijd beperkte ruimte. Behalve het hedendaagse boek is het streven om ook de klassiekers - de algemeen erkende zowel als onze particuliere - zoveel mogelijk op de plank te houden.

 

Geschiedenis

De afdeling geschiedenis is in bepaalde opzichten onze tegenhanger van de literatuur: voor hen die non-fictie prefereren boven fictie. En die willen we er gewoon bij hebben want in bijna elk leven komt er een moment waarop het punt van aandacht verschuift.

 

Kookboeken

Lang voordat op tv één op de drie programma’s een kookprogramma was, had Boekhandel Blankevoort al een uitgebreid assortiment kookboeken en dat houden we voorlopig ook zo.

 

Kinderboeken

De kinderboekenafdeling is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor ons. En steeds beter geworden ook, niet in het minst door de bemoeienis van onze kinderboekenexpert Chelin.

 

Engels

Omdat het nu eenmaal toch de voorkeur verdient om een boek in de originele taal te lezen…

 

Poëzie

Bij veel boekhandels een ondergeschoven kindje, en daarom bij ons niet.

 

bottom of page