top of page

Medewerkers

 

 

Wij van Blankevoort willen onze klanten goed van advies kunnen dienen. Om dat te kunnen doen lezen we zelf veel. Althans zo veel mogelijk, want met het aanbod van vandaag de dag is het ondoenlijk om alles te lezen. Daarom houden we ook de boekenrubrieken in de diverse media goed in de gaten, om toch ook iets zinnigs te kunnen zeggen over die titels die we zelf (nog) niet hebben gelezen.


 

Chelin Greuter

Studeerde Spaans en volgde een opleiding aan de New School for Information Services. Werkt nu al ruim vijftien jaar bij Blankevoort en heeft de kinderboekenafdeling tot de hare gemaakt.

De adviezen die ze geeft zijn eigenlijk altijd raak, want gebaseerd op haar eigen uitgebreide leeservaring.

 

Diana Hemeon

Had na haar studie een internationale carrière als fotomodel. Is Engelse van geboorte, maar inmiddels al jaren woonachtig in Nederland. Toch gebeurt het nog regelmatig dat zij in haar enthousiasme voor een - doorgaans van oorsprong Engelstalig - boek, zomaar overgaat op haar moedertaal.

 

Rob Kuyper

Studeerde Nederlandse Taal- & Letterkunde aan de UvA. Is in dienst sinds 1989 en nam op 1 juni 2016 de zaak over van Cees Philips, die zelf in 1991 Jan Blankevoort opvolgde, de eervorige eigenaar en zoon van de man die in 1921 Boekhandel Blankevoort startte. Hij kan erop bogen alle bijna zeventig romans van Herman Brusselmans te hebben gelezen van de bijna zeventig die de Belg geschreven heeft. Maar of dat in zijn voordeel spreekt…?

bottom of page