Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Blankevoort levert in tijden van corona ook aan huis

Het zijn rare tijden, maar Boekhandel Blankevoort is vooralsnog gewoon geopend.

De openingstijden blijven voorlopig ook zoals ze waren: dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Natuurlijk hebben we in de winkel de noodzakelijke maatregelen getroffen, het is immers van levensbelang dat we afstand houden van elkaar. We verzoeken u dan ook vriendelijk doch dringend om voor en in de winkel 1,5 meter bij elkaar vandaan te blijven en zo veel mogelijk te pinnen of contactloos te betalen in plaats van contant.

Kunt u niet  - of niet gemakkelijk -  de deur uit? Wij bezorgen desgewenst aan de deur of versturen.

Mail uw bestelling naar boekhandelblankevoort@planet.nl, bestel via de contactpagina op deze site of bel 020 6455694.

Zijn de boeken voorradig, dan hebt u ze zo mogelijk nog dezelfde dag in huis, zijn ze niet op voorraad dan kan het een of twee dagen duren. Blijf gezond!


De agenda voorleesuurtjes voor de kleintjes vindt u onder de blauwe knop. Voorlopig echter zetten we de bijeenkomsten - niet alleen de voorleesuurtjes maar alle bijeenkomsten - in de wacht.
Bridge bij Blankevoort

Wist u overigens dat u bij Boekhandel Blankevoort ook terecht kunt voor al uw bridgebenodigdheden?

Nieuwe boeken

 

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en zien het als een uitdaging u te helpen om precies dát boek te vinden waar u naar op zoek bent, voor uzelf of voor een ander.

Het assortiment

 

Zelfstandige boekhandel als we zijn, is ons assortiment even eigenzinnig als het personeel: altijd toch een pietsie anders dan elders.

Zelfstandig


Boekhandel Blankevoort heeft vanaf de oprichting in 1921 op eigen benen gestaan en gedurende nu bijna een eeuw haar eigen koers gevaren.

Onze winkel